Nieuwjaarswensen van onze columnisten

Nieuwjaarswensen van een aantal van onze columnisten:

Zonnetje40:
Een heel gezond, gelukkig, liefdevol en gezellig 2014 toegewenst voor iedereen. Dat er maar mooie columns geschreven mogen worden en dat er maar mooie reacties op mogen komen! Wij zullen ons best doen om jullie weer leesvoer voor te zetten dat aangenaam, interessant, mooi, humoristisch en vermakelijk is. Maak er een mooi jaar van!

Harry64:
Hoi lezers en lezerinnen. Ik sla de stap van een gelukkig nieuwjaar wensen over omdat het voor velen het aan het eind toch weer een kut of klote jaar blijkt te zijn geweest. Een nieuw kut of klote jaar wensen is ook onzin, want of je wilt of niet, dat nieuwe kut of klote jaar komt er toch wel. Daar komt nog bij dat het kabinet altijd uiterste inspanningen levert om je pret te bederven en daar ook altijd weer glansrijk in slaagt. Zo dus, op naar een jaar van forse verhogingen van huur, Roemenen, Bulgaren, overlast, criminaliteit en nog meer werkloosheid. Edit: En een fors hoger LPG prijs.

Gramps:
we kunnen natuurlijk alle rampsignalen gaan duiden, alle narigheid gaan uitdiepen, kortom de kommer en kwel dezer aardkloot onze levens laten beheersen. Dat is niet mijn stiel, ik kijk toch liever naar wat lichtpunten. Die zijn er ook, zeker wel, al moet je af en toe wat langer zoeken. Ondanks ons gemopper en geklaag wonen we in een mirakels best land en hebben we het nog steeds heel goed. Ik wens de collega's inspiratie en schrijfgenoegen, de lezers veel uren leesgenot, op FOK! En veel geluk samen.

Asics:
Veel geluk en gezondheid voor iedereen! Bedankt voor het lezen van mijn columns in het afgelopen jaar. Ook in 2014 ga ik weer mijn best doen voor mijn lezers.

Reina_Lem:
2014: Het went.

Driek Oplopers:
Ik hoop dat u allen zich weer massaal achter de oren zult krabben door mijn stevige stukkies. Dat u zult nadenken over wat ik schrijf. Over de oprechte mening tussen de provocaties door. Maar vooral hoop ik op een warm, gezond en liefdevol 2014 voor iedereen. Dus ook voor iedereen die het zo hartgrondig met mij oneens is.

Jigzoz:
Leuk dat je ook dit stukje leest! Ik hoop dat we je het afgelopen jaar met onze columns aan het denken hebben gezet, hebben ontroerd, hebben laten lachen, hebben geïrriteerd, of misschien zelfs wel kwaad hebben gemaakt. Dan hebben we het namelijk goed gedaan.
Wij gaan daar in het nieuwe jaar natuurlijk gewoon mee verder en we blijven hopen op je interesse. Dank voor je aandacht, want schrijven is leuk, maar gelezen worden is leuker!

bennootje:
De vaste bezoekers van de 'columnhoek' weten het al: er zitten pareltjes van stukkies tussen. Echt, ongelofelijk mooie, herkenbare verhalen. Ook worden er regelmatig stevige, discutabele meningen in 'parelvorm' gepresenteerd.
Veel wordt er gelezen zo aan het aantal hits te zien, maar ik zou het zo leuk voor de auteurs vinden als er wat meer op gereageerd zou worden... en niet alleen als je het er niet mee eens bent . Feedback doet een columnist erg goed!
Lezers en columnisten: een ontzettend fijn, gezond 2014 toegewenst! Maak er wat moois van.

Bakoenin:
Ik wens alle mensen die de moeite nemen om mijn columns te lezen een geweldig 2014. Natuurlijk hoop ik dat het voor veel anderen ook een mooi jaar zal worden. Voor mij zijn alle jaren met een 4 op het eind bijzonder. Het betekent namelijk dat het eerste cijfer van mijn leeftijd met een 1 wordt verhoogd. Ik ga dit jaar van een 6 naar een 7. Dat is een ruim voldoende. Dus over tien jaar ben ik pas echt goed.