[Update 05-08] Webber volgend jaar bij Jaguar

Het gaat er steeds meer op lijken dat Mark Webber volgend seizoen de Jaguarkleuren zal gaan verdedigen. Na de test die hij onlangs heeft gereden voor het Britse team zijn de geruchten alleen maar sterker geworden.

Een vriend van Webber heeft laten weten dat het zo goed als rond is: "Mark voelt zich erg ontspannen en het ziet er naar uit dat de deal rond," aldus de vriend van de Australiër. "Het contract moet alleen nog getekend worden. Hij is er zeker van dat hij volgend jaar voor het team rijdt."

Bij Jaguar houdt men de lippen stijf op elkaar over de coureurplannen voor volgend jaar: "We hebben onze line-up voor 2003 nog niet bekend gemaakt."

PostManBart wist ons vandaag (05-08-02) het volgende te melden:

Mark Webber heeft op de radio laten weten dat hij volgend jaar zeer waarschijnlijk voor Jaguar rijdt. Volgens de Minardi coueur is de deal zo goed als rond. Jaguar ontkent tot op heden alles. Webber zorgt er intussen wel voor dat zijn naam door de media continue in verband wordt gebracht met Jaguar. Volgens de Australiër zal Jaguar binnenkort het grote nieuws bekendmaken. Realiteit of publiciteitstunt?
bron: Jos Verstappen Info Page