Moeder Schumachers in coma

De moeder van Michael en Ralf Schumacher ligt in coma. Dat zegt Ralf in een interview met de Duitse krant Bild Zeitung. De 55-jarige Elisabeth Schumacher viel vorige week zaterdag thuis en heeft een spoedoperatie moeten ondergaan.

"Haar conditie is stabiel, maar we zijn erg bezorgd om haar," aldus de coureur. "Natuurlijk vragen we ons in deze omstandigheden af of we wel zouden moeten racen," vervolgde hij met het oog op de Grand Prix van San Marino. "Maar we houden permanent contact met de doktoren."

De broers hebben hun moeder na de tests van vorige week bezocht en vlogen meteen daarna naar Imola om de race voor te bereiden.

Er is nog geen nadere informatie over haar huidige conditie, maar het is duidelijk dat de coureurs erg bezorgd zijn over hun moeder. Volgens insiders is Michael, die na de aanslagen van 11 september 2001 bij de Italiaanse Grand Prix openlijk zijn emoties toonde en vervolgens bijna met racen stopte als gevolg van die aanslagen, zich nog steeds hard aan het concentreren op de race.