Verstappen positief over toekomst in F1

Jos Verstappen ziet zijn toekomst in de Formule 1 met vertrouwen tegemoet. Dit komt niet alleen door de 100e Grand Prix die hij dit weekend zal verrijden. Vorig jaar twijfelde hij echter of hij deze mijlpaal zou behalen.

Tijdens een persconferentie wist Jos het volgende te vertellen: "We hebben een moeilijke tijd achter de rug, maar ik ben er weer. Ik ben natuurlijk blij dat ik in Formule 1 zit, maar zodra je meedoet, wil je natuurlijk ook de beste resultaten. Het is niet makkelijk op het moment, maar we doen ons best, we halen eruit wat erin zit en we kijken wat we voor volgend jaar kunnen doen."

Mede door de goede ontwikkelingen op het sponsorvlak gaat de Nederlander met het volste vertrouwen zijn toekomst in de F1 tegemoet. "We werken natuurlijk aan de sponsoring en als een ervaren coureur in deze tijd wat geld kan meebrengen, dan helpt dat natuurlijk. We werken heel hard. Zelfs vorig jaar, toen ik niet reed, werkten we al aan een terugkeer. Dit jaar werken we zelfs nog harder om goede namen te interesseren en geld bij elkaar te brengen en te zien wat we voor volgend jaar kunnen doen."

Over de investering die Paul Stoddart in de, onder andere, vijf chassis' van Arrows kon Verstappen niet veel vertellen. "Ik heb geen idee. Ik heb er nog niet met Paul over gesproken, dus ik heb nog geen idee wat dat ons zal opleveren of niet."