Coulthard en Wurz blijven zilver

McLaren behoudt voor volgend jaar dezelfde coureurs. David Coulthard, Alexander Wurz en Pedro de la Rosa hebben allemaal voor één jaar bijgetekend. Kimi Räikkönen had al een contract.

"Ik ben erg blij dat ik volgend jaar alweer voor het negende achtereenvolgende seizoen voor McLaren kan rijden", zegt Coulthard. "Na zo'n lange tijd voel ik me echt bij de familie horen." Dat Coulthard dit jaar veel kritiek te voorduren krijgt, lijkt hem niet te deren. "Ik heb veel zin in de laatste vier races van het seizoen en zal mijn best doen om het team te dienen in de strijd om het kampioenschap. Daarna zullen Kimi en ik kijken naar 2004."

Opmerkelijk is ook dat Alexander Wurz bijtekent. Hij liet enkele weken terug in de media nog breed uitmeten dat hij 'een onafgemaakt karwei' wilde afmaken, door weer GP's te rijden. Vervolgens werd hij genoemd als potentieel vervanger voor Jacques Villeneuve bij BAR. Toch besloot de Oostenrijker uiteindelijk anders.

"Ik heb veel plezier bij McLaren, en dan vooral in de onwijs grote technische uitdagingen die ik tegenkom als derde coureur. Ik zou echt wel weer Grands Prix willen rijden, maar ik denk dat ik nu een sleutelrol speel in het succes van het team. Totdat er een echte kans op een racestoeltje zich voordoet, kan ik me momenteel geen betere plek wensen om te werken."