Williams-rijders kijken uit naar Imola

Juan Pablo Montoya en Ralf Schumacher kijken uit naar de Grand Prix op Imola. Schumacher vanwege goede herinneringen en Montoya om zijn potentie weer een keer waar te kunnen maken.

Op Imola wist Ralf Schumacher zijn eerste race-overwinning in de Formule 1 te behalen. Een circuit waaraan hij dus met plezier kan terugdenken. Montoya hoopt dat de eerste Europese Grand Prix wat verschuivingen in het veld zal laten zien uiteraard hoopt hij daarbij verder naar voren te komen.

Ralf Schumacher vertelde: "Ik won mijn eerste F1-race op Imola drie jaar geleden, dus ik vind het altijd leuk om er terug te komen. We moeten ons echter concentreren op het heden. Op het moment is veel belangrijker om ons te focussen op het verbeteren van ons totaalpakket om het gat met Ferrari langzaam te kunnen dichten. Een wonder moet niet worden verwacht van ons, maar het circuit past altijd goed bij onze auto. Gedurende onze tests op Paul ricard hebben we verbeteringen aangebracht, dus ik denk dat we het gat met de top iets meer kunnen dichten."

Juan Pablo Montoya vertelde: "Het koudere weer in Imola zal een verschil maken met de eerste drie races van het seizoen en zou onze rivalen kunnen beïnvloeden. Ik denk dat de FW26 goed zal presteren, ondanks dat het vorig jaar geen goede race voor me was. Ik werd slechts zevende, maar ik hoop op meer geluk dit jaar."