Einduitslag competitiemanager

De slag is geslagen, de strijd is gestreden kortom het voetbalseizoen is weer achter de rug. Ajax is dit seizoen kampioen geworden maar ook binnen de FOK! gelederen hebben wij enkele kampioenen. De einduitslag van het managerspel was voor de nummer één positie enigzins voorspelbaar aangezien winnaar shinji_united al een geruime tijd de lijst aanvoert.

Bij deze willen we shinji_united van harte feliciteren met de eerste plaats, hij heeft met 138 punten voorsprong op de nummer 2 weten te winnen. De strijd daarachter was een stuk spannender aangezien het verschil tussen de nummer 2 tot en met nummer 16 minder dan 100 punten verschilt. Voor de eerste 10 winnaars hebben wij een prijzenpakket beschikbaar gesteld door EA Sports.

De eerste vijf in de ranglijst ontvangen een exemplaar van het computerspel FIFA Football 2004 (systeem naar keuze) gebundeld met Total Club Manager 2004. De nummers zes tot en met tien ontvangen een exemplaar van FIFA Football 2004. Hier volgen de winnaars:

1 shinji_united
2 wouwter
3 TimmyAsd
4 Brasil
5 AjaxAmsterdam
6 Finkelstein
7 MSNMGH
8 de-hunter
9 kabouter2000
10 AmStrike

Alle winnaars gefeliciteerd, we hopen dat jullie veel plezier zullen beleven aan de prijzen en zien jullie en alle andere deelnemers hopelijk volgend seizoen weer terug op een nieuwe editie van de FOK! Competitiemanager.

De Crew