Punten ronde 15

Dichter en dichter komen we bij het einde van het voetbalseizoen en daarmee ook bij het einde van de voetbalmanager. Aan de kop van het klassement is het ongekend spannend geworden wie de meeste punten uiteindelijk gaat pakken.

Alhoewel deze rond nog niet geheel is gespeeld, zijn toch al de punten doorgevoerd. Om iedereen voldoende tijd te geven wissels door te voeren, nu al de punten voor het grootste deel van de wedstrijden en woensdag nog de punten voor FC Utrecht - AZ.

Tot nu toe heeft VerrekteZakHooi het het beste gedaan in deze ronde. Hij pakt 128 punten en daarmee één punt meer dan de nummer twee van deze ronde Omega. Daarachter komt met 112 punten meerkoet.

VerrekteZakHooi weet in het algemeen klassement ook reffie voorbij te gaan en pakt zo de eerste plaats. P8R weet ook een plaatsje door te schuiven naar de derde plaats, ten koste van bankzitter. Omega komt op de vijfde plaats de top vijf binnen.

Bij de subleagues deed deze ronde Minge het beste met 77 punten. Il Mondo gaat samen met de subleague Top 25 van vorig seizoen only nu aan de leiding van het subleagueklassement met 964 punten.

Zoals hierboven vermeld volgt uit deze ronde woensdag nog FC Utrecht - AZ. Ronde 16 begint vrijdag weer en je hebt dus tot vrijdag 22-04-2005 18:00 om te wisselen. Succes allen.

Submitter:  Bron: FOK!