Benauwde zege voor Real Madrid

In de Spaanse Primera División is Real Madrid ternauwernood ontkomen aan puntverlies.

n de competitiewedstrijd tegen Villarreal CF stond Madrid bij rust nog achter met 0-1, maar na de rust maakte de Koninklijke de fout ongedaan. Ronaldo kopte na een fraaie actie van Zidane de gelijkmaker in, en Míchel Salgado scoorde in de 74e minuut van de wedstrijd de 2-1.

Beide teams beëindigden de wedstrijd niet met elf spelers. In de blessuretijd van de wedstrijd moesten Zidane en Quique Alvarez van het veld na een rode kaart wegens een opstootje. Eerder moest Real-speler Samuel het veld al verlaten na een tweede gele kaart.

Door de overwinning komt Real nu op 69 punten uit 33 wedstrijden. Koploper Barcelona staat op 72 punten uit 32 wedstrijden en speelt zondag de uitwedstrijd tegen Málaga CF.