[A1GP] Lammers teleurgesteld in Verstappen

Jan Lammers is teleurgesteld dat Jos Verstappen komend weekeinde niet aan de start zal verschijnen van de A1GP in Zandvoort. Gisteravond slaagden beide partijen er niet in om een akkoord te bereiken, ondanks een garantstelling van de A1GP organisatie.

Het grootste knelpunt was de garantie die door Huub Rothengatter namens Jos Verstappen werd gesteld om het "gedonder van vorig jaar te voorkomen", zoals Rothengatter het uitdrukte. Verstappen had gezegd dat hij vorig jaar lang heeft moeten wachten op zijn salaris en is teleurgesteld dat daar nu geen goede afspraken over gemaakt kunnen worden.

"Ik vind het echt verschrikkelijk jammer en ook waardeloos voor de fans van Jos maar we moeten eerlijk zijn, dit is ook Jos en als je een fan van Jos bent moet je ook een fan van Huub Rothengatter zijn. Vorig jaar heb ik als eerste Jos gebeld om hem in de auto te krijgen en daar hebben we allemaal veel plezier aan beleefd, maar ik heb ook enthousiasme en passie nodig, het gaat nu alleen maar over geld," aldus Lammers.