F1-manager: Teammanagement even stil

De herstelpoging van gisteren heeft iets anders uitgepakt dan de bedoeling was, en daarom is het Teammanagement even uitgeschakeld. Je kunt even niet wisselen, de rest van de pagina's is wel gewoon te bereiken.

Let op! Op je Persoonlijke Pagina klopt het budget dat daar staat niet, en ook je teamsamenstelling is teruggezet naar een voor mij onbekend punt in het verleden. Niet in paniek raken, dat wordt allemaal weer rechtgezet, want alle informatie over je budget op een bepaald tijdstip en je wissels en aankopen is gewoon bekend. Dus dat is weer terug te zetten.

Op het moment dat de punten en het budget weer goed zijn, en het Teammanagement weer open is zodat je weer kunt wisselen, sturen we een Geheugensteuntje rond. Zorg dus dat je het bericht in je mailbox ontvangt door 'Geheugensteun ontvangen' aan te vinken in je Profielpagina.

We hopen natuurlijk dat dit probleem zo spoedig mogelijk opgelost is en houden je op de hoogte middels een nieuwsbericht en/of door het Geheugensteuntje dat via je e-mail binnenkomt.

Submitter:  Bron: FOK!sport