'Lamah naar Gladbach'

De kans dat Roland Lamah ook komend seizoen zal uitkomen voor Roda JC is vooralsnog niet erg groot. Het afgelopen jaar speelde de Belg op huurbasis in Kerkrade en werd hij met elf competitietreffers clubtopscorer. Roda JC was dermate tevreden over de prestaties van Lamah dat het de jonge aanvaller definitief wil overnemen van het Belgische Anderlecht.

Beide clubs kunnen het voorlopig echter niet eens worden over de transfersom. "Het verschil tussen vraag en aanbod is op dit moment te groot," zegt directeur voetbalzaken Martin van Geel in De Limburger over de dinsdag gevoerde gesprekken tussen beide clubs. De Limburgers hebben de moed echter nog niet opgegeven. "We hebben wel afgesproken in gesprek te blijven. Het is dus niet definitief afgeketst," aldus Van Geel.

Update:
Roland Lamah zet zijn carrière hoogstwaarschijnlijk voort bij Borussia Mönchengladbach. De Duitse promovendus wil snel zaken doen en zou zo'n 2,5 à drie miljoen euro over hebben voor de geboren Ivoriaan. Sportief directeur Christian Ziege van de Duitse club verwacht dat de transfer binnen enkele dagen beklonken is.