Hongarije telt gewoon mee

We hebben het nog niet voor elkaar gekregen om alle problemen met de F1manager op te lossen. Alle punten kloppen nu wel weer, maar de budgetten helaas nog niet. Daarom hebben we besloten de Hongaarse Grand Prix niet mee te laten tellen voor de manager.

Het teammanagementsysteem was weliswaar eerder deze week weer opengesteld, maar we weten nog niet of het budgetprobleem voor alle of slechts voor sommige spelers geldt. Daarom zijn we van mening dat het laten meetellen van dit raceweekend niet eerlijk zou zijn voor de spelers die te weinig budget hebben en daardoor wellicht de kans op een goede wissel hebben moeten missen.

Het spijt ons dat de problemen nog steeds niet opgelost zijn en dat we erg laat zijn met het nemen en publiceren van deze beslissing.

Update:
Tot mijn grote schaamte heb ik een rekenfout gemaakt en blijken de budgetten toch gewoon te kloppen. Daardoor hebben we veel te snel een totaal verkeerde beslissing genomen en is het schrappen van deze ronde totaal overbodig. Hongarije doet dus gewoon mee.

Hieraan wil ik graag toevoegen dat deze blunder dus niet de schuld is van de gehele Sportcrew, maar op mijn persoonlijke conto kan worden bijgeschreven. Mea culpa, ziggyziggyziggy.

Submitter:  Bron: FOK!sport