Gemengde gevoelens bij Force India

Adrian Sutil heeft een goed gevoel overgehouden aan de eerste dag in Shanghai. De Duitse Force India-coureur sloot de dag als elfde af. Giancarlo Fisichella was minder tevreden, de Italiaan worstelde met balansproblemen en eindigde in de achterhoede.

"De temperaturen zijn momenteel lager dan we gewend zijn en daardoor duurt het langer voordat de banden op de juiste temperatuur zijn", vertelde Sutil. "De medium compound doen het goed tijdens de langere runs, maar zijn erg moeilijk om te gebruiken over één ronde. De superzachte band is prima voor één ronde en deed het ook nog redelijk tijdens de langere runs. Over het geheel genomen gaat het dus wel goed. De balans van de auto is ook goed. Dit was een prima begin."

Fisichella was minder te spreken over de voortgang: "Ik ben niet bepaald te spreken over hoe het vandaag is gegaan. Ik worstel momenteel behoorlijk met de balans van de auto. De wagen is nog niet consistent genoeg en ik voel me er nog niet helemaal comfortabel in. Ik heb wel een paar ideeën over hoe we de situatie kunnen verbeteren voor morgen."

Submitter:  Bron: FOK!sport