[AT] Uitslag Sunderland - Atlético Madrid

Het duel tussen Sunderland en Atlético Madrid in het kader van het Amsterdam Tournament is zondagavond met 2-0 gewonnen door de Engelsen.

Atlético-trainer Abel Resino gooide zijn volledige basisopstelling om, wat onder meer tot gevolg had dat John Heitinga op de tribune moest plaatsnemen. Zijn plaatsvervanger Juan Valera veroorzaakte vlak voor rust een strafschop door Steed Malbranque binnen de beruchte lijnen aan te tikken. Kieran Richardson liet vanaf elf meter doelman Roberto kansloos: 1-0.

Gezien de eerste helft was de voorsprong voor Sunderland terecht. De Engelsen traden wel met hun sterkste opstelling aan en deden er het meest aan om er wat van te maken in de Amsterdam Arena. Vlak voor tijd zorgde Richardson er met zijn tweede treffer voor dat The Black Cats met een positief gevoel afscheid konden nemen van het toernooi.

Op dit moment kruisen Ajax en Benfica de degens met elkaar. Uit dit duel zal de winnaar van het Amsterdam Tournament komen.