Uitslag Villarreal - NAC Breda

De Europa League-droom van NAC Breda is voorbij. Verloren de Brabanders afgelopen week met 3-1 van Villarreal, vandaag werd het maar liefst 6-1.

Mocht NAC Breda met enige hoop zijn afgereisd naar Spanje dan verloor het deze al na een kwartier spelen. De Spanjaarden scoorden in de zeventiende minuut simpel via Cazorla. Nog voor rust kon Rossi de ploeg met twee strafschoppen naar 3-0 schieten en deed dat natuurlijk ook. Direct na rust wist opnieuw Villarreal keeper Ten Rouwelaar te passeren via Senna. Via twee invallers scoorde Villarreal ook nog de 0-5 en de 0-6. NAC Breda kon de eer redden door in de tachtigste minuut via Edwin de Graaf de 6-1 binnen te schieten.

Karakteristieken

Villarreal - NAC Breda 6-1
17' Cazorla 1-0
23' Rossi 2-0 (strafschop)
38' Rossi 3-0 (strafschop)
46' Senna 4-0
57' Jonathan Pereira 5-0
61' Olivas Abas 6-0
80' De Graaf 6-1

Toeschouwers: n.n.b.
Scheidsrechter: Thomson (SCH)
Stadion: El Madrigal, Villar-real
Gele kaart: Ibagaza (Villarreal) Snoyl, Gorter (NAC Breda)

Opstellingen:

Villarreal: López, Fuentes, Ángel, Godín (52/ Kiko), Capdevila, Cazorla, Cani, Senna, Ibagaza, Llorente, Rossi (46/ Jonathan)

[b]NAC Breda: Ten Rouwelaar, Snoyl, Hofstede (77/ Penders), Zwaanswijk, Schilder, Cairo (66/ Amoah), Gorter, Kwakman, De Graaf (84/ Benomar) , Reuser, Kolkka