Pantelic wacht nog op werkvergunning

Marko Pantelic heeft nog niet kunnen trainen bij zijn nieuwe club Ajax. De Servische spits wacht nog altijd op een werkvergunning, waarvoor hij moet afreizen naar zijn geboorteland.

De Ajax-spits verwacht dat alles snel rond zal komen. "Daarom moet ik snel terug naar mijn land om dat te regelen. Maar binnen een paar dagen moet als het goed is alles in orde zijn."

Vanwege WK-kwalificatiewedstrijden worden er het komende weekend geen wedstrijden gespeeld in de competitie. Hierdoor kan Pantelic zich goed voorbereiden op zijn debuut voor Ajax. Volgende week hoopt hij te debuteren tegen NAC Breda.

"Ik voel me volledig fit. Mijn doel is om met Ajax veel te winnen en de fans een mooi seizoen te bezorgen." Dat zal hij samen moeten doen met Luis Suárez en zijn landgenoot Miralem Sulejmani.

"Dat zijn uitstekende spelers en we kunnen elkaar alleen maar beter maken. Over Miralem kan ik me misschien een beetje ontfermen. Hij is nog jong en je moet elkaar niet alleen op het veld, maar ook buiten het veld steunen."