Van Nistelrooy overweegt avontuur bij Galatasaray

Ruud van Nistelrooy wordt al maandenlang in verband gebracht met verschillende clubs, maar nu lijkt er schot in de zaak te komen. Frank Rijkaard polste de spits van Real onlangs voor een overgang naar Galatasaray en Van Nistelrooy staat niet onwelwillend tegenover een transfer naar Turkije.

Stoke City concretiseerde onlangs als eerste club haar interesse in Van Nistelrooy, maar de voormalig international van Oranje had geen oren naar een terugkeer in de Premier League. Ook Liverpool en Tottenham Hotspur zouden belangstelling hebben voor de diensten van de hoofdrolspeler.

Volgens Daily Mirror ligt de toekomst van Van Nistelrooy echter in Turkije. "Frank belde me en vroeg of ik naar Turkije wilde komen. Ik zal er over nadenken omdat Galatasaray een geweldige club is met een positieve speelwijze", aldus de aanvaller tegenover het eerdergenoemde Engelse medium.

Sinds 2006 speelt Van Nistelrooy voor Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad worden de vooruitzichten op speelminuten steeds kleiner. De spits speelde tot dusver 64 interlands voor Oranje en scoorde in deze wedstrijden 33 keer.