Agüero wil naar Chelsea

Sergio Agüero hoopt op een transfer naar Chelsea. Het lijkt de spits van Atlético Madrid fantastisch om te leren van Didier Drogba en Frank Lampard. "Drogba en Lampard zijn van wereldklasse op hun positie. Ik zou heel graag veel van hun leren. Hierdoor word ik zelf ook beter", zegt de Argentijn tegen de Daily Mail.

De schoonzoon van Diego Maradona wordt niet alleen nauwlettend in de gaten gehouden door de club uit Londen. Ook Real Madrid, Manchester United, Manchester City en Internazionale willen van de diensten van de aanvaller gebruikmaken. De international kwam tot nu toe tot 141 wedstrijden voor Atlético Madrid, waarin hij 53 keer scoorde.

Agüero geeft zelf aan dat zijn voorkeur naar Chelsea uitgaat. "Chelsea is een grootmacht die veel uitstraling heeft in de wereld, ze strijden altijd om alle prijzen mee. Inter is ook een grote club, maar de laatste tijd is duidelijk geworden dat de competitie in Engeland sterker is. Londen lijkt mij ook de leukste stad om te wonen met mijn vrouw."