Chelsea: Snel uitsluitsel over 'Feyenoorder' Di Santo

In Rotterdam moet men nog even wachten voordat men weet of het binnenkort het talent van Chelsea-spits Franco di Santo mag begroeten. Voor Feyenoord kan Di Santo een gewenste versterking zijn in de aanval. Sinds het vertrek van Roy Makaay is Mario Been nog op zoek naar een nieuwe spits.

Dinsdagavond zei hij tegenover Goal.com zeker te zijn dat die er komt. Chelsea heeft echter laten weten dat Feyenoord voor uitsluitsel over de jonge Argentijn nog even zal moeten wachten. Chelsea laat Feyenoord volgende week weten of het bereid is spits Franco Di Santo uit te lenen. De club uit Londen laat de Argentijn zelf bepalen of hij komend seizoen in Rotterdam wil spelen.

De 21-jarige Franco di Santo werd vorig seizoen aan Blackburn Rovers verhuurd nadat zijn eerste jaar bij Chelsea geen succes was geworden. Acht keer mocht hij in het veld komen, maar geen enkele keer wist hij te scoren. Bij Blackburn begon hij succesvol, maar na de winterstop liep zijn gemiddelde achteruit. In de afsluitende wedstrijd tegen Aston Villa maakte hij geen deel meer uit van de wedstrijdselectie.