FOK! Voetbalmanager 2010/2011 van start

Met gepaste trots presenteert FOK! de nieuwe Voetbalmanager! Ook dit seizoen kun je weer laten zien dat jij een beter elftal kunt samenstellen dan de meeste clubcoaches.

Het afgelopen seizoen verliep helaas niet zoals we het graag gezien hadden, maar dankzij een testmanager met FOK!users over een beperkt aantal speelronden hebben we een aantal bugs en problemen kunnen constateren en hopelijk op weten te lossen. Het spelconcept is hetzelfde als enige jaren geleden: je stelt een team samen van elf spelers, die punten halen voor uitslagen uit de werkelijkheid in de Eredivisie.

Vanaf vrijdag 6 augustus gaat de eerste speelronde in de Eredivisie van start. Tot eind augustus is de transfermarkt nog volop in beweging, dus kan er nog van alles gebeuren. Dat belet ons echter niet om alvast van start te gaan, de spelers die zijn vertrokken uit de Eredivisie zullen op inactief worden gezet (een rood kleurtje in Teammanagement) en ook zullen nieuwe spelers toegevoegd worden.

Als je die spelers in je team hebt, halen ze geen punten meer maar je team wordt ook niet ongeldig. Je kunt ze gewoon verkopen tegen de waarde die de speler dan heeft, minus enkele transferkosten - mits van toepassing. Tot de eerste ronde vastgezet wordt, op vrijdag 6 augustus om 17:59 uur, worden geen transferkosten berekend.

Kijk verder bij de Speluitleg wat de regels zijn, en bij de Puntentelling kun je vinden wat je spelers opleveren voor iedere actie in het echt. Er worden per managerronde twee KNVB-speelronden aangehouden, dat betekent grofweg twee weekenden.

Ook dit jaar zijn er voor de beste managers weer toffe prijzen te winnen. Deze zullen in een later stadium in een apart bericht bekend worden gemaakt.

Kan je niet wachten om aan de FOK! Voetbalmanager deel te nemen? Schrijf je dan snel in! Je moet wel geregistreerd zijn op FOK!

Let op! De eerste ronde begint dus op vrijdag 6 augustus om 17:59 uur, diezelfde avond wordt de eerste wedstrijd gespeeld in de Eredivisie. Na die tijd kun je geen team meer opslaan totdat de eerste ronde voorbij is. Aanmelden kan altijd, zolang de Voetbalmanager duurt.  

Tot slot willen we je komend seizoen veel succes wensen. En uiteraard ook veel plezier met de nieuwe Voetbalmanager van FOK!

Mochten er nog spelersnamen niet goed zijn, of heb je transfernieuws voor ons, dan kun je ons zo bereiken:
via PM aan FOKmanagers, via mail sport[at]fok.nl of via een bericht in het speciale Voetbalmanager 2010/2011-topic in het VBL-forum.