[EL] Uitslag Sibir Novosibirsk - PSV

PSV heeft zijn eerste wedstrijd in de play-off ronde van de Europa League verloren. Uit tegen Sibir Novosibirsk werd de wedstrijd in de blessuretijd weggeven. De Russen wonnen met 1-0.

In de eerste helft kregen beide ploegen goede mogelijkheden om op voorsprong te komen. Amrabat kon nog net met zijn hoofd een bal van de doellijn afhalen en een doelpunt voorkomen. Berg had ook een goede mogelijkheid, maar hij miste van dichtbij. Na 39 minuten moest PSV met tien man verder toen Rodríquez rood kreeg vanwege het omverduwen en bespugen van Sjevtsjenko. Lang hoefde het echter niet met een man minder te spelen, want even later kreeg diezelfde Sjevtsjenko zijn tweede gele kaart na een schwalbe.

In de tweede helft gebeurde lange tijd weinig. Vlak voor tijd kreeg PSV een goede mogelijkheid, maar Toivonen schoot op de lat. In de blessuretijd ging het echter toch nog mis. Uit een lange bal wist invaller Degtjarev het enige doelpunt te scoren.