Du Chatinier: "Iedereen hoopte al op Liverpool"

Ton du Chatinier is zeer tevreden met de loting voor de groepsfase van de Europa League. Zijn ploeg FC Utrecht mag het daarin opnemen tegen Liverpool. Ook Napoli en Steaua Boekarest zijn tegenstanders van formaat.

"Een mooie groep met aansprekende namen", reageert Du Chatinier op de website van FC Utrecht. "Clubs met veel historie en traditie. Iedereen hoopte al op Liverpool. Dit is voor Utrecht en voor onze supporters een fantastische loting."

Du Chatinier wil nog niet te veel zeggen over de kansen die Utrecht heeft om te overleven. "Liverpool kennen we natuurlijk allemaal, maar over de kracht van Steaua en Napoli weet ik op dit moment nog weinig. We gaan het de komende tijd op ons gemak bekijken."

FC Utrecht haalde de groepsfase door donderdag een sensationeel duel tegen Celtic te spelen: 4-0. De club uit de Domstad speelt op de eerste speeldag (16 september) thuis tegen Napoli. Twee weken later komt Liverpool op bezoek in de Galgenwaard. Het laatste duel voor Utrecht is op 15 december op Anfield.