[WvdW] Uitslag NAC Breda- FC Utrecht

NAC Breda heeft vanavond de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht met 3-1 gewonnen. Het was voor de club uit Breda de achtste thuiszege van dit seizoen.

Na een kwartier spelen stond het 1-1. Silberbauer zette de bezoekers op voorsprong na goed werk van Mertens. Fehér maakte niet lang daarna gelijk na een steekpass van Lurling. Het tempo lag daarna een stuk lager waardoor er nog maar weinig kansen konden worden gecreëerd.

NAC had in de tweede helft het beste van het spel. Amoah kopte na tien minuten de 2-1 binnen via het achterhoofd van Schut. Nadat Luijkkx de 3-1 maakte, was de wedstrijd gespeeld, al schoot Van Woflswinkel de bal nog wel tegen de paal.