[EL] Uitslag PSV - Glasgow Rangers

PSV heeft de eerste wedstrijd in de Europa League tegen Glasgow Rangers gelijkgespeeld. In Eindhoven bleef het 0-0.

Rangers had de boel achterin goed dichtgetimmerd. PSV kon niets anders doen dan de bal laten rondgaan en te zoeken naar een gaatje. In de zestiende minuut kregen de Eindhovenaren de eerste kans. Toivonen vond Berg, maar doelman Alexander wist net op tijd uit te komen. De rest van de eerste helft kende het zelfde wedstrijdverloop. Rangers verdedigde enkel waardoor PSV moest komen. In de 37e minuut was er wederom een kans voor PSV. Lens kopte een vrije trap van Dzsudzsák goed door maar daarna hinderden Marcelo en Berg elkaar zodat het karwei niet kon worden afgemaakt.

PSV begon ongewijzigd aan de tweede helft. Ook aan het begin was het spel hetzelfde. In de 52e minuut had Berg een kans op de 1-0 maar hij schoot diagonaal voorlangs. PSV bleef druk zetten op Glasgow dat met negen man bleef verdedigen. Marcelo keeg in de 71e minuut vrijstaand een kopkans, maar hij kopte naast het doel. Echte grote kansen kregen de Eiindhovenaren niet meer waardoor de eindstand 0-0 was.