[Jupiler League] Uitslag Cambuur - Go Ahead Eagles

SC Cambuur Leeuwarden heeft in de Jupiler League een knotsgek duel tegen Go Ahead Eagles met 4-3 gewonnen. Mark de Vries zorgde er vlak voor tijd voor dat een hattrick van Mark van de Biezen niet genoeg bleek te zijn voor de zege van de bezoekers.

Van der Biezen wist in Leeuwarden al snel het net twee keer te vinden, ondanks dat Go Ahead al snel met tien man kwam te staan na de rode kaart van Kevin van Diermen. Door een doelpunt van Gijs Luirink stond het bij rust 1-2. Na rust kwam Cambuur via Alexander Prent en Mark de Vries op een 3-2 voorsprong, waarna Van der Biezen tien minuten voor tijd de gelijkmaker aantekende. Vlak voor tijd zorgde De Vries met zijn tweede treffer voor de zege van Cambuur. De Eagles beëindigden na een rode kaart voor Joep van den Ouweland de wedstrijd met negen man.