Blessure Ruiz lijkt niet ernstig

FC Twente won gisteren het oefenduel met WKE met 5-0. Coach Co Adriaanse zag dat drie spelers met een blessure naar de kant moesten. De blessure van sterspeler Bryan Ruiz valt mee.

"Het is afwachten, maar de blessure van Ruiz lijkt mee te vallen. Hij heeft een blessure aan zijn bovenbeen", zo meldt Adriaanse op de clubsite van FC Twente. "De blessure van Dario Vujicevic lijkt ernstiger. Hij is naar het ziekenhuis om een röntgenfoto van zijn voet te laten maken. Ola John heeft last van zijn enkel niet ernstig, maar het is wel een blessure."

Adriaanse richt zich al op het duel met FC Vaslui. "De informatie over deze tegenstander stroomt inmiddels binnen. Vrijdagavond hebben Evert Bleuming en Alfred Schreuder de competitiewedstrijd tegen Rapid Boekarest (3-0 verlies, red.) in Roemenië bekeken en dit weekend zullen we deze informatie ontvangen."

"Daarnaast heeft Nikolay Mihaylov nog een speciale opdracht gekregen. De rechtsback van FC Vaslui, Milanov, is de zwager van Mihaylov, zodat hij de opdracht heeft gekregen om via zijn zus nog meer informatie te krijgen, dus ik ben benieuwd. Daarnaast heb ik in Qatar gewerkt met een Roemeense assistent, dus alle informatie over Vaslui komt onze kant op."