[GP2] Uitslag Race 2 Nürburgring

Romain Grosjean heeft de tweede GP2-race op de Nürburgring gewonnen. De Fransman profiteerde van een late fout van Jules Bianchi, die lange tijd aan kop reed. Giedo van der Garde viel uit in de eerste ronde.

Van der Garde kende een goede start van de race. Vanaf de derde plek pakte hij in de eerste bocht de leiding. Een aantal bochten later moest hij de eerste plaats alweer afstaan aan Sam Bird die vanaf pole was gestart.

Even later kwam Van der Garde in botsing met Clos die hem ook voorbij was gegaan. Clos moest de wedstrijd staken, Van der Garde kon nog naar de pits rijden maar staakte de wedstrijd vervolgens alsnog.

Door een foutje verloor Bird de koppositie aan Bianchi. Tijdens de pitstop haalde Esteban Gutierrez Grosjean in voor de tweede plaats achter Bianchi. Gutierrez viel even later uit, nadat zijn rechterachterwiel losschoot. Hierdoor schoof Grosjean wederom een plaats op.

In de slotfase van de wedstrijd maakte echter ook Bianchi een fout en daar profiteerde Grosjean van. In het vervolg maakte Grosjean, de leider in de stand om het kampioenschap, geen enkele fout meer.