Inter sluit transfer Sneijder niet uit

Wesley Sneijder zal niet koste wat kost aan zijn contract worden gehouden bij Internazionale. Het huidige contract loopt nog tot 2015, maar de kleine middenvelder wordt al een geruime tijd aan Manchester United gelinkt.

"Is Sneijder absoluut niet te koop? Ik denk dat er niets is wat niet kan worden verkocht", aldus Ernesto Paolillo, de algemeen directeur van Inter.  "Je zegt nooit ‘nee' als er zich een grote mogelijkheid aandient. Manchester United heeft zich echter nog niet gemeld voor Sneijder, We hebben van niemand iets gehoord. Het enige wat we hierover weten, lezen we in kranten."

De selectie van The Red Devils is volgens trainer Alex Ferguson in principe rond. "We zijn wat dingen aan het onderzoeken, maar ik denk niet dat Sneijder makkelijk aan te trekken is."

David Gill, algemeen directeur van Manchester, liet eerder al aan BBC weten dat het lastig zal worden nog een topper naar United te krijgen. "We hebben iemand nodig die ons echt versterkt. Om in ons elftal te komen, moet je van wereldklasse zijn. Voorlopig staat er nog niets uit, maar dat kan snel veranderen in augustus. De geschiedenis leert dat er in die maand nog altijd veel gebeurt op de transfermarkt."