Fernandez krijgt schikkingsvoorstel vijf duels

Voetbal • 28-02-2012 @ 18:07 •   dm Peterselieman
print 

Guyon Fernandez heeft van de aanklager betaald voetbal van de KNVB een schikkingsvoorstel van vijf wedstrijden schorsing gekregen. De aanvaller van Feyenoord wordt ervan beschuldigd in de wedstrijd van zondag tegen PSV een kopstoot uitgedeeld te hebben aan tegenstander Marcelo.

Het incident was aan de aandacht van scheidsrechter Richard Liesveld ontsnapt, maar op basis van tv-beelden werd er alsnog een vooronderzoek gestart. De speler, die van zijn club inmiddels een boete heeft gekregen, heeft tot woensdagochtend 11 uur de tijd om op het schikkingsvoorstel te reageren.

Ook Stanley Tailor krijgt mogelijk een schorsing. De verdediger van AGOVV Apeldoorn heeft net als Fernandez een schikkingsvoorstel gekregen van vijf wedstrijden. Hij zou in de wedstrijd tegen Veendam een tegenstander hebben geslagen.

Mark Veldmate van Sparta heeft inmiddels laten weten een schikkingsvoorstel van één wedstrijd na zijn rode kaart tegen FC Eindhoven niet te accepteren. Naar Theo Lucius van FC Eindhoven, die in dezelfde wedstrijd op de voet van een tegenstander zou hebben gestaan, is een vooronderzoek gestart.


Bron: Novum


1502 views / 11 reacties
Reacties op dit bericht
11  van 11 reacties op deze pagina. (1 verborgen.Registreer en log in om deze berichten te kunnen zien)
Pagina  1
Fernandez met zijn mooie verklaring. "Mijn lip ligt ook open, dus ik heb niks gedaan".

Hahaha het blijft echt ongeloofelijk dat die jongens denken dat zoiets niet wordt opgenomen of wordt gezien. Er zijn vast dingen die de camera niet ziet, maar dat was recht voor de goal. Laten daar nu altijd camera's hangen in de goal.

En als hij het echt niet door heeft gehad, dan is er wat anders mis met die jongen. FOKSPORT.nl / FOK!sport

Error #0

Er is een onbekende fout opgetreden. Ga terug en probeer het opnieuw.
Systeemfout.
Gebruikersnaam 
Wachtwoord