[Bundesliga] Winst Bayern, hattrick voor Robben

Bayern München heeft zaterdag opnieuw een monsterscore behaald. In het uitduel met Hertha BSC werd het 6-0 voor der Rekordmeister. Arjen Robben stond in de basis en maakte drie treffers. Bayern brengt door de overwinning het gat met Borussia Dortmund terug tot vijf punten. De koploper won zaterdag eerder met 1-0 van Werder Bremen.

De ploeg van trainer Jupp Heynckes begon furieus aan het duel met Hertha. Binnen negentien minuten stond het al 3-0 door Thomas Müller en twee goals van Robben. Het tweede doelpunt van de buitenspeler kwam uit een penalty.

Na rust bleef het eenrichtingsverkeer richting het doel van Hertha. Mario Gómez en Toni Kroos wisten vlak na elkaar het net te vinden. Het slotakkoord van de avond was voor Robben. Hij scoorde opnieuw uit een strafschop zijn derde van de avond.

Winst Bayern, hattrick voor Robben (Foto: Novum)