UEFA geeft Wenger nieuwe schorsing

Voetbal • 30-03-2012 @ 15:16 •   dm Frank (franklop)
print 

Arsène Wenger is voor de tweede keer dit seizoen geschorst door de UEFA vanwege aanmerkingen op de arbitrage. Hij heeft ook een boete van 40.000 euro gekregen. De Europese voetbalbond meldt op hun officiële website dat Wenger de komende drie Europese wedstrijden van Arsenal zijn functie als manager niet mag uitoefenen.

Wenger uitte flinke kritiek op de arbitrage tijdens de 3-0 zege op AC Milan. Die uitslag was voor de Engelsen niet voldoende om de kwartfinales van de Champions League te halen. Arsenal bereikte dit seizoen het hoofdtoernooi door in de voorronde Udinese te verslaan. Na afloop van dat duel werd Wenger ook al door de UEFA geschorst vanwege kritiek op de wedstrijdleiding. Hij moest toen de eerste twee pouleduels tegen Borussia Dortmund en Olympiakos Piraeus missen.

Via de clubwebsite heeft Arsenal het nieuws inmiddels ook naar buiten gebracht. Of de club zich bij de schorsing neerlegt, wordt er echter niet bij vermeld. De Engelsen hebben drie dagen de tijd om bij de UEFA in beroep te gaan.


Bron: Goal.com


2295 views / 2 reacties
Reacties op dit bericht
2  van 2 reacties op deze pagina. Pagina  1
userIcon
Echt lelijk dat geen eens kritiek mag geven. Geen camerabeelden, geen kritiek, helemaal niks.
quote:
Op vrijdag 30 maart 2012 @ 15:46 schreef Konami het volgende:
Echt lelijk dat geen eens kritiek mag geven. Geen camerabeelden, geen kritiek, helemaal niks.
Nee, we moeten alles maar slikken, zodat die klote ouders op de middenstip kritiek gaan staan geven bij hun 8-jarige kinderen.
2  van 2 reacties op deze pagina. Pagina  1
Gebruikersnaam 
Wachtwoord