'Groningen haalt Kostic als vervanger Tadic'

Voetbal • 09-04-2012 @ 21:49 •   dm Wessenator
print 

FC Groningen zag Dusan Tadic onlangs een contract tekenen bij FC Twente. Als vervanger gaat de club wederom in zee met een Servische speler.

De pas negentienjarige Filip Kostic verhuist komende zomer naar de Euroborg, meldt Voetbal International. De jonge Kostic komt over van FK Radnicki en zal in Groningen een contract voor meerdere jaren ondertekenen.

Groningen was niet de enige gegadigde voor het jonge talent. Er waren meerdere kapers op de kust. Vooral het Belgische Club Brugge het vergaande interesse in zijn diensten, maar tot een overeenkomst kwam het niet. Kostic wordt in Het Hoge Noorden gezien als de vervanger van Tadic, die deze zomer naar FC Twente zal verkassen. De aanvaller tekende onlangs een contract voor drie seizoenen bij de Enschedese club.


Bron: Goal.com


1032 views / 2 reacties
Reacties op dit bericht
2  van 2 reacties op deze pagina. Pagina  1
Was al lang bekend... het is hooguit nieuws omdat Tadic transfer zodanig zeker is dat FC Groningen een groeibriljant wilde contracteren voor zijn posititie... maar niet om direct in te vullen... daarvoor hebben ze een oudere speler op het oog.
userIcon
En hoeveel Kostic?
2  van 2 reacties op deze pagina. Pagina  1
Gebruikersnaam 
Wachtwoord