[OS 2012] Stel je vraag aan Rea Lenders

Olympische Spelen 2012 • 26-04-2012 @ 18:55 •   dm Frank (franklop)
print 

Op 27 juli gaat in Londen de Olympische Spelen van start. FOK!sport zal daar uiteraard uitgebreid verslag van doen. Ook zijn er vooraf al diverse specials te vinden en ook worden sporters benaderd om jullie vragen te beantwoorden. Dit keer trampolinespringster Rea Lenders.

Rea Lenders
De 31-jarige Lenders is al sinds haar zesde levensjaar bezig met trampolinespringen. Al vanaf 1994 doet ze mee aan internationale toernooien. Bij het wereldkampioenschap van 2003 werd ze knap tiende, waarna een vierde plaats volgde in 2005. Op Nederlandse kampioenschappen was ze vrijwel onklopbaar en haalde tien titels binnen.

Rea Lenders (Foto: Pro Shots)

Het wordt Lenders’ tweede deelname aan de Olympische Spelen. In 2004 was ze in Athene ook van de partij. Toen wist ze de finale te bereiken, maar werd daar door een mislukte oefening achtste. Ze kwalificeerde zich voor Londen door bij het Olympic Test Event knap als tweede te eindigen. Daarmee was Lenders de eerste individuele sporter die zich voor Londen plaatste.

Stel nú je vraag!
Heb jij een brandende vraag voor Rea Lenders over haar voorbereiding of verwachting voor de Olympische Spelen of zijn er andere zaken over trampolinespringen, die je graag wilt weten? Stel je vraag dan nu! De redactie van FOK!sport selecteert uiteindelijk de leukste vragen, die door Rea Lenders beantwoord zullen worden.

Je kunt je vraag tot woensdag 2 mei 2012 19:00 uur hieronder in een reactie stellen.


Bron: FOK!sport


3095 views / 9 reacties
Reacties op dit bericht
9  van 9 reacties op deze pagina. Pagina  1
userIcon
Hoe gaat zij om met de kritiek van Nederlanders die het belachelijk vinden dat er belasting poet gaat naar trampolinespringen...?

Heb je al nagedacht wat je gaat doen na je succesvolle carrière in trampoline springen? Bijvoorbeeld het opzetten van een trampoline winkel?

Wanneer ben je te oud voor trampoline springen?
userIcon
Heb je het idee dat je al achter begint te raken op de jongere turnsters?

Wat vind je überhaupt van het feit dat meisjes al op 14/15-jarige leeftijd op zo'n groot podium moeten presteren met een dergelijke hoge druk?

Wat zijn de grote namen bij het trampolinespringen? Heeft u daarnaast het idee dat er een doorstroom qua nieuw talent is bij het trampolinespringen in Nederland aangezien het niet de grootste sport is in dit land.
We zien voetballers regelmatig protesteren tegen de arbritrage. Nu is trampolinespringen een jurysport. Ben jij of je coach het wel eens totaal niet eens met de beoordeling?
Heb je wel eens het dak van de zaal aangeraakt?
Je springt al 25 jaar trampoline. Leer je nog nieuwe sprongen of ligt de focus vooral op het perfectioneren van wat je al beheerst?
Heb je ooit zware tegenslagen gehad in je carriere? Misschien zware blessures? Hoe oefen je sprongen die je nog nooit gedaan hebt? Hoeveel uur train je per week? Kun je net zoveel trainen als dat je zou willen of gewenst zou zijn? Heb je een droomtrainer?
userIcon
Heb je wel eens sex gehad op een trampoline?
9  van 9 reacties op deze pagina. Pagina  1


Lees ook:

» 15/10 Rogge: "Londen kan snel weer OS organiseren"1
» 21/09 Organisatie Spelen Rio stal documenten van Londen6
» 18/09 Verspringster uit olympische finale door doping0
» 11/09 Medaillewinnaars Paralympics gehuldigd in Den Haag7
Gebruikersnaam 
Wachtwoord