[NBA] Philadelphia dicht bij uitschakeling Bulls

Philadelphia 76ers is nog maar een zege verwijderd van de uitschakeling van Chicago Bulls. In eigen huis wonnen de Sixers zondag het vierde duel tegen de beste ploeg uit de reguliere competitie met 89-82. Daarmee brachten ze de stand in de best-of-sevenserie op 3-1. Bij Chicago ontbrak naast sterspeler Derrick Rose ook Joakim Noah vanwege een blessure.

Philadelphia begon sterk aan de wedstrijd en nam een voorsprong, maar gaf die in het tweede kwart bijna weer uit handen. In het derde kwart kwamen de verzwakte Bulls langszij en namen even de leiding, maar de Sixers rechtten de rug en liepen weer uit. Met twintig punten nam Jrue Holiday de thuisploeg in het vierde kwart bij de hand. Toen het verschil een punt was, scoorde de guard twee driepunters op rij.