Afellay keert terug in basis Barcelona

Voetbal • 12-05-2012 @ 22:12 •   dm donroyco
print 

Ibrahim Afellay begint vanavond in de basis van FC Barcelona. De Catalanen gaan op bezoek bij Real Betis. Na een half jaar buitenspel te hebben gestaan wegens een zware knieblessure keerde Afellay onlangs al terug binnen de lijnen.

De voormalig PSV'er mocht tijdens het uitduel met Rayo Vallecano twintig minuten voor tijd nog even invallen, maar zal vanavond voor het eerst weer in de basis beginnen. Voor zowel Barcelona als Real Betis is het laatste competitieduel niet meer van belang. De ploeg van trainer Josep Guardiola weet dat het tweede gaat worden achter Real Madrid, terwijl Betis met de huidige twaalfde plaats nergens meer voor speelt.

Niet alleen Afellay keert terug in de basiself van Barcelona. Ook Gerard Piqué neemt weer centraal achterin plaats, terwijl Victor Valdés terugkeert onder de lat. José Pinto mocht de laatste weken het doel verdedigen van Guardiola, die vanavond zijn laatste competitieduel als trainer wacht.


Bron: Goal.com


1893 views / 2 reacties
Reacties op dit bericht
2  van 2 reacties op deze pagina. Pagina  1
userIcon
Even kijken of Ibi niet verkocht word en de nieuwe trainer hem wel gunstig gezind is, anders kan hij misschien eindelijk een rol van betekenis spelen volgend seizoen. Ik hoop het wel, stiekem wil ik toch een Nederlander hebben rondlopen in één van de beste teams van Europa.
2  van 2 reacties op deze pagina. Pagina  1
Gebruikersnaam 
Wachtwoord