Del Bosque beslist eind mei over Villa

Euro 2012 • 16-05-2012 @ 18:45 •   dm zoem
print 

Eind mei zal David Villa weten of hij meegaat naar het EK. Vicente del Bosque, bondscoach van Spanje, wil eerst het herstel van de Barcelona-spits afwachten. Villa brak in december als speler van Barcelona zijn linkerscheenbeen.

De revalidatie van de international verloopt positief, maar pas eind deze maand zal Del Bosque laten weten of Villa mee mag naar Oekraïne en Polen. ''Op 27 mei beslissen we of hij mee kan. Hij is herstellende van een blessure, maar maakt een goede kans om het EK te halen.''

In de Spaanse sportkrant Marca vertelt hij verder dat het herstel van Villa elke dag nauwlettend in de gaten wordt gehouden en dat het medische team tot nu toe optimistisch is. Deelname van David Villa aan het EK zou gevolgen kunnen hebben voor Fernando Torres, die bij Chelsea geen gelukkig seizoen kende en verder concurrentie heeft van Fernando Llorente (Athletic Bilbao) en Michael Soldado (Valencia).

Naast Villa zijn ook de spelers van Barcelona, Athletic Bilbao en Chelsea zijn nog niet opgeroepen om zich te melden omdat zij nog elke finales voor de boeg hebben in de Copa del Rey en de Champions League.


Bron: Goal.com


1114 views / 2 reacties
Reacties op dit bericht
2  van 2 reacties op deze pagina. Pagina  1
userIcon
Doe niet zo moeilijk del Bosque, stel gewoon lekker Torres op.
userIcon
quote:
Op woensdag 16 mei 2012 @ 21:11 schreef Marsenal het volgende:
Doe niet zo moeilijk del Bosque, stel gewoon lekker Torres op.
Dat heeft hij denk ik toch liever Villa. Die heeft zelfs meer gepresteerd vanuit zijn ziekenhuisbed dan torres op het veld.
2  van 2 reacties op deze pagina. Pagina  1
Gebruikersnaam 
Wachtwoord