Van Toorn treurt niet om misser Robben

Voetbal • 21-05-2012 @ 00:28 •   dm Niels (DerMeister)
print 

Fysiotherapeut Dick van Toorn haalde een beetje zijn gram bij de gemiste penalty van Arjen Robben in de Champions League-finale.

"Ik was niet ongelukkig dat hij een penalty miste", zei Van Toorn tegen De Perstribune. De fysiotherapeut stond Robben bij in aanloop naar het WK in Zuid-Afrika, maar kreeg veel kritiek voor zijn werkwijze. Van Toorn stoomde de aanvaller klaar voor het toernooi, maar haalde zich de woede op de hals van Bayern München.

"Ik heb de gifbeker toen leeggedronken en hij heeft altijd zijn kaken stijf op elkaar gehouden. Ik word hier nog steeds mee geconfronteerd en leef hier nog steeds mee", aldus Van Toorn. De rel eindigde in een conflict tussen de KNVB en Bayern. De Duitsers hielden de bond aansprakelijk voor de blessure van Robben na het WK.

"Ik heb van Robben nooit meer iets vernomen. Ook financieel ben ik er niks mee opgeschoten. Ik heb geen stuiver gezien. Het heeft mij alleen maar ellende opgeleverd", zei de fysiotherapeut. Oranje speelt dinsdag een oefenwedstrijd tegen Bayern om de kosten te compenseren voor de afwezigheid van Robben door zijn blessure.


Bron: Goal.com


1876 views / 4 reacties
Reacties op dit bericht
4  van 4 reacties op deze pagina. Pagina  1
Die kerel is gek, haha.
userIcon
Hey van Toorn, ouwe gek, laat je horen!

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)-Van-der-Vaart.dhtml

Die smsjes tellen natuurlijk niet!
laat die oude vent zijn mond eens houden. Dankzij die gek is robben 6 maanden geblesseerd geweest snap ik dat robben zijn mond dan niet opentrekt...
userIcon
Wat een seniele mongool blijft die gozer toch en toch blijven spelers als Van der Vaart in hem geloven...
4  van 4 reacties op deze pagina. Pagina  1


Lees ook:

» 08:57 Afellay: "Wij zijn lastig te verslaan"0
» 16/09 [CL] Uitslagen groepen A t/m D (16/09/2014)5
» 16/09 Zidane ambieert bondscoachschap Frankrijk0
» 16/09 Van der Wiel op zijn hoede voor Ajax4
Gebruikersnaam 
Wachtwoord