Prijswinnaars FOK! EK Pool 2012

Het Europees kampioenschap voetbal 2012 zit erop. Voor FOK!sport is het tijd om de eindbalans op te maken in de FOK! EK Pool 2012. Wie gaat er met de prijzen vandoor? Je leest het hieronder.

De beste voorspeller dit jaar was ArrogantFrog met 815 punten. Hij ontvangt een DVD-box van Tijdsbeeld Media, waarin de geschiedenis van het Nederlands elftal in de negen eerdere EK-deelnames uitgebreid aan bod komt.

Deze prijs is ook weggelegd voor:
- Yellowcard
- Tjuh37
- Bouncer_Bone
- reteppd

De nummers zes tot en met tien winnen het boek Wat een goal!, dat wordt uitgegeven door Uitgeverij Balans. Deze prijs is gewonnen door:
- TonyCerqueira
- Hi_flyer
- kayzie
- mrrrtijn1975
- DrDentz

Ook de nummers elf tot en met vijftien vallen ook in de prijzen. Excelsior Recordings heeft namelijk vijf exemplaren van de CD 'Eenmaal Oranje' van Meindert Talma en de Rode Kaarten gesponsord. Deze prijs gaat naar:
- Martijn85
- Sanddr
- greywol3535
- badboynova
- Droid

Bij de subleagues was Muziek de beste met 487 punten. Dit achttiental krijgt een eervolle vermelding. Wil je weten op welke plaats je bent geëindigd? Hier kun je dat rustig nalezen.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en veel plezier met de gewonnen prijs! Ben je een van de prijswinnaars, neem dan contact met ons op via een e-mail naar sport[at]fok.nl onder vermelding van je username en naam- en adresgegevens. Dan zorgt de PR van FOK! ervoor dat je de gewonnen prijs zo spoedig als mogelijk in ontvangst mag nemen.

Namens de gehele FOK! EK Pool-crew: alle deelnemers bedankt voor het meedoen en de prijswinnaars van harte gefeliciteerd: veel plezier met je prijs.