Dos Santos: "Gelukkig in Engeland"

Als het aan Giovani dos Santos ligt, blijft hij gewoon bij Tottenham Hotspur. Onder leiding van de vorige coach, Harry Redknapp, kwam hij daar echter nauwelijks aan de bak.

"Ik ben erg gelukkig in Engeland, maar het belangrijkste is dat ik aan voetballen toe kom", aldus Dos Santos tegenover diverse internationale journalisten. Diverse geruchten gaven aan dat Dos Santos deze transferperiode nog naar een andere club zou vertrekken, maar coach André Villas-Boas lijkt de Mexicaan nog een kans te willen geven bij Tottenham

."Ik wil hem in de juiste omgeving zien en ik wil hem binnen de ploeg zien. Je leert een speler altijd beter kennen als je hem op dagelijkse basis op de training meemaakt. Hopelijk kan ik dan een juiste beslissing nemen, wanneer ik hem daadwerkelijk aan het werk heb gezien", zo meldt de Portugese oefenmeester.

Het standpunt van Villas-Boas is dus anders dan dat van Redknapp, die niet de overweging leek te maken om Dos Santos aan zijn selectie toe te voegen. "Hij sprak bijna nooit met mij, dus hij legde niet uit waarom ik er niet bij zat. Alle spelers willen een kans hebben en dit was dus een beetje frustrerend", zo meldt Dos Santos.