[CL] Uitslag Dinamo Kiev - Feyenoord

Feyenoord is er vanavond niet in geslaagd om in de derde voorronde van de Champions League te winnen. In Kiev gingen de mannen van trainer Ronald Koeman met 2-1 onderuit.

Feyenoord begon de wedstrijd met spelers die op Europees niveau geen ervaring hadden. Na drie minuten beging aanvoerder Stefan de Vrij een kleine fout en passeerde bijna zijn eigen doelman, maar nadien kregen de Rotterdammers wel een aantal goede mogelijkheden.

Kort na de thee kwam de formatie uit Rotterdam-Zuid op voorsprong door een doelpunt van Ruben Schaken, die op maat werd bediend door Lex Immers. Toch ging het daarna alsnog mis. Allereerst werkte doelman Erwin Mulder de bal in zijn eigen goal. De bal werd overigens nog wel aangeraakt door Immers. Hij kreeg het eigen doelpunt dan ook achter zijn naam.

Twintig minuten voor tijd trapte Brown de tweede treffer voor Dinamo Kiev tegen de touwen. De Oekraïeners roken vervolgens bloed en zetten Feyenoord vast op de eigen helft. In de slotfase was Brown dichtbij een derde goal, maar de lat bood redding.