'Ronaldo voelt zich niet geliefd bij Real'

Cristiano Ronaldo heeft zondag na de gewonnen thuiswedstrijd tegen Granada gezegd dat hij zich niet geliefd voelt bij Real. "Ik ben teleurgesteld en de club weet dat." De Spaanse voetbalkrant AS meldt bovendien dat Ronaldo zinspeelde op een vertrek uit Madrid.

Volgens de krant had de Portugese ster zaterdag een gesprek met Real-voorzitter Florentino Pérez waarin hij zijn ergernissen uitte. Hij zou een verslechterde verhouding hebben met enkele ploeggenoten, waaronder Marcelo en Pepe. Ronaldo zou vooral boos zijn op centrale verdediger Pepe die publiekelijk had gezegd dat de niet voorgedragen goalie Casillas de Gouden Bal had moeten winnen. Ronaldo was daarvoor wel genomineerd, maar Messi sleepte de prijs in de wacht.

AS schrijft ook dat Ronaldo in het vorige seizoen ook al had gehint op een mogelijk vertrek uit de Spaanse hoofdstad. Daar heeft hij tot 2015 een contract bij Real waar hij een slordige tien miljoen euro per jaar opstrijkt.

Ronaldo, die zondag tegen Granada na een uur spelen geblesseerd uitviel, scoorde de eerste twee goals in de met 3-0 gewonnen wedstrijd. Op de vraag waarom hij geen van zijn doelpunten vierde, antwoordde hij dat hij zich ongelukkig voelde. "Dan vier ik mijn treffers niet."

Het was de eerste competitiewinst van de Koninklijke in dit seizoen. De ploeg beleefde een valse start met een verliespot en een gelijkspel en bezet nu negende plek in de Primera División.