[Premier League] Lampard schiet Chelsea langs Everton

De 34-jarige Frank Lampard heeft Chelsea zondag drie punten bezorgd. De middenvelder liet het net tegen Everton twee keer bollen: 2-1. Oud-Ajacied Steven Pienaar had de score op Goodison Park na 62 seconden geopend voor de Liverpudlians. Chelsea passeert door de overwinning Tottenham Hotspur op de ranglijst en staat weer derde.

Victor Anichebe kopte de bal na een minuut op de paal, waarna Pienaar de rebound tegen het net jaagde. Zijn ploeggenoot Nikica Jelavic raakte vervolgens via een vrije trap ook het aluminium. Lampard scoorde zijn twee doelpunten vlak voor rust en twintig minuten voor tijd.

Chelsea staat op 38 punten, vier minder dan nummer twee Manchester City. De Londenaren hebben nog wel een wedstrijd tegoed. Everton blijft met 33 punten zesde staan.

Lampard schiet Chelsea langs Everton (Foto: Novum)