[Roddelcorner] Balotelli vrijgezel & stunts op de fiets

Elke week gaan we hier op FOK!sport het roddel- en randnieuws samenbrengen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kan je in deze berichten vinden. Elke woensdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

Adembenemende stunts op de fiets
Wat Martyn Ashton op de fiets kan dat kunnen er maar weinigen. Ashton staat bekend om zijn stunts op de trailbike. Maar nu heeft hij ook een filmpje online gezet waar hij waanzinnige stunts uithaalt op een wielrenfiets. Het filmpje heeft op YouTube in korte tijd al meer dan een miljoen views gehad.

Martyn Ashton met zijn indrukwekkende stunts (Bron: YouTube)

Mario Balotelli weer alleen
Mario Balotelli en zijn Belgische vriendin Fanny Neguesha lijken definitief uit elkaar te zijn. Na een korte break up in april heeft Balotelli nu definitief een punt gezet achter de relatie. Eind november verscheen er op zijn Twitter al de mysterieuze boodschap "This is the end". Tel daarbij op dat de spits laatst in Gazzetta dello Sport uitgebreid vertelde over zijn kinderwens maar nergens in dat interview repte over Neguesha. In de Italiaanse kranten werd die optelsom gemaakt en de conclusie was duidelijk; Balotelli is weer vrijgezel.

Leonardo DiCaprio begint eigen raceteam
Samen met Venturi Automobiles heeft Leonardo DiCaprio een raceteam opgericht. Het team zal gaan deelnemen aan de Formule E. De Formule E is een autosportklasse georganiseerd door de FIA, welke enkel elektrische auto's bevat. Naast DiCaprio zal ook Virgin-baas Richard Branson aan de start verschijnen met een eigen team. Ook gerenomeerde raceteams als Andretti Autosport en Audi hebben hun deelname al aangekondigd. De raceklasse zal in september 2014 van start gaan met een race in Beijing.

Nog meer Fernanda Lima voor de voetbalfans
Tijdens de WK-loting maakte Fernanda Lima grote indruk bij vele voetbalfans. Het Braziliaanse model leidde de loting in goede banen in een jurk die weinig aan de verbeelding overliet. Lima kreeg er meteen een grote schare fans van over de hele wereld bij. En die fans krijgen nu nog een kans om de Braziliaanse schone te aanschouwen. Ze zal namelijk op 13 januari samen met Ruud Gullit de uitreiking van de Gouden Bal presenteren.

Fernanda Lima tijdens de WK-loting (Foto: Pro Shots)
Fernanda Lima tijdens de WK-loting (Foto: Pro Shots)

Simon Kistemaker als held onthaald door De Graafschapfans
Oud-De Graafschaptrainer Simon Kistemaker is en blijft een held in de Achterhoek. In het seizoen 90/91 werd hij met De Graafschap ongeslagen kampioen in de Eerste Divisie. En dat zijn ze daar duidelijk niet vergeten. Een aantal fans organiseerde afgelopen maandag een supportersavond waarbij de oud-trainer uitgenodigd was. Kistemaker kreeg een groots onthaal. Zijn taxi reed door een erehaag van vuurwerk en onder luid scanderen van zijn naam stapte de 71-jarige Kistemaker uit. Omroep Gelderland maakte een mooie reportage van deze avond.

Vettel en Quintana worden vader
Zowel Sebastian Vettel als Nairo Quintana konden deze week bekend maken dat ze vader zullen worden in 2014. Nee, niet van dezelfde baby. Formule 1-coureur Vettel verwacht de baby samen met zijn jeugdliefde Hanna Prater. De Duitse wereldkampioen zegt erg uit te kijken naar het vaderschap. Wielrenner Quintana en zijn vriendin Paola Hernández verwachten komend jaar een dochtertje. Ze hebben zelfs al een naam voor hun aanstaande kleine, maar die houden ze nog even voor henzelf.

Voetballers in 8bit
Jaar na jaar weet EA Sports met hun FIFA-reeks de voetbalspelletjes steeds realistischer te maken. Tot in detail worden spelers, publiek en omstandigheden nagebouwd. Maar verlang je ook niet weleens terug naar die lekkere simpele voetbalspelletjes van vroeger. Waar poppetjes er nog eenvoudig uitzagen. De site 8bit-football.com brengt ons terug naar die tijd. Ze brengen bekende elftallen, spelers en spelmomenten terug naar die 8bit-lay out. Zo zie je hier bijvoorbeeld het Ajax van 1995.

Chocolade medailles bij het schaatsen
Bij de wereldbekerwedstrijden in Berlijn dacht de organisatie eens wat anders te doen dan te doen gebruikelijk. In plaats van gewone medailles uit te reiken na afloop kregen de sporters chocolade medailles als beloning voor hun prestatie. Michel Mulder vond dat maar vreemd aangezien er vlakbij makkelijk andere prijzen te halen waren geweest

Ireen Wüst raakte haar medailles meteen kwijt.

Jacco Verhaeren vlucht naar Australië vanwege PSV
De ware reden van het vertrek van Jacco Verhaeren naar Australië is eindelijk uitgelekt. Zwemmer Nick Driebergen onthulde de reden na de Swim Cup in Amsterdam. "Jarenlang heb ik het in m'n eentje op trainingskamp tegen Pieter en Jacco moeten opnemen omdat hun PSV ongenaakbaar was. Net nu mijn cluppie een al aantal jaar iedereen scheel speelt, vertrekt hij. Ik vind dat dus geen toeval", zo vertelde Ajax-fan Driebergen in zijn column.

NBA-fan met vriendelijke vraag het veld op
Vragen staat vrij gaat het gezegde. Maar dat blijkt toch niet altijd op te gaan. Tijdens een wedstrijd van de Cleveland Cavaliers liep een fan zomaar het veld op met een vraag. De fan wilde namelijk aan Cleveland-speler Kyrie Irving vragen of hij alsjeblieft bij de club wilde blijven. De Irving-fan had zelfs een T-shirt aan met speciale opdruk; 'Kyrie Don't Leave'. Het onhandige was dat de supporter dat deed terwijl het spel gewoon gaande was. Uiteraard werd de enthousiaste jongen met lichte dwang van het veld verwijderd.


De Cavaliersfan die een poging waagt zijn idool te overtuigen (Bron: YouTube)