[PL] Gelijkspel tussen West Ham en West Brom

West Ham United en West Bromwich Albion hebben zaterdagmiddag in de Premier League de punten gedeeld. De nummers negentien en vijftien in de stand speelden op Upton Park met 3-3 gelijk.

Joe Cole bezorgde West Ham in de vierde minuut een droomstart, maar nog voor de pauze liet Nicolas Anelka met twee doelpunten de wedstrijd kantelen. In de tweede helft vielen alle goals tussen de 65e en 70e minuut. Eerst zetten Modibo Maïga en Kevin Nolan de thuisploeg opnieuw op voorsprong, waarna Saida Berahino West Brom alsnog een punt bezorgde.

Met vijftien punten uit negentien wedstrijden blijft West Ham onder de degradatiestreep staan. Alleen Sunderland (13) presteert dit seizoen slechter. West Brom staat er met zeventien punten iets beter voor.