[Roddelcorner] Een te sexy jurkje & een gekke voetbalvoorzitter

Elke week gaan we hier op FOK!sport het roddel- en randnieuws samenbrengen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kan je in deze berichten vinden. Elke woensdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

Zonder acht in je geboortedatum speel je niet bij Cardiff City
We wisten al dat er bij Vincent Tan, de eigenaar van Cardiff City, een steekje los zat. Zo liet hij de clubkleuren en het logo van de ploeg uit Wales al veranderen. Ook probeerde hij zijn trainer via een mailtje te ontslaan en jouwde hij zijn eigen speler uit nadat een overwinning tegen Sunderland in de laatste minuten ontglipte. Maar nu heeft de Maleisische zakenman weer iets nieuws.

In de Engelse krant Metro liet Tan optekenen dat hij alleen spelers aantrekt die een acht in hun geboortedatum hebben. De reden is volgens de excentrieke eigenaar logisch. Het nummer acht geldt in Maleisië als een geluksgetal, en daar zou Tan heilig in geloven. De transfer van Magnus Wolff Eikrem eerder deze week past precies in de nieuwe beleidslijn. De Zweed is namelijk geboren op 8-8-1990. We denken dat een basisplaats verzekerd is.

Jens Voigt is nergens bang voor
Tijdens een wandeling door de natuur kwamen Jens Voigt en zijn vrouw een wild zwijn tegen. Twittergek Voigt wilde dat natuurlijk meteen delen en maakte een foto. Helaas was het te donker om het gevaarlijke dier goed te kunnen zien. De volgende dag toog de wielrenner daarom naar dezelfde plek om het dier alsnog vast te leggen.

Na deze tweet vroegen vele volgers zich af of het niet gevaarlijk was wat Der Jens daar deed. Voigt maakte zich weinig zorgen blijkens zijn reply.

Casillas is vader geworden
De man die Nederland met het puntje van zijn tenen van de wereldtitel afhield is vader geworden. Iker Casillas en Sara Carbonero zijn de trotse ouders van Martin Casillas Carbonero geworden. De kleine kwam afgelopen vrijdag ter wereld via een keizersnee. Carbonero is zelf ook een beroemdheid in Spanje. De 29-jarige is namelijk een bekende televisiepresentatrice. Casillas was op zijn eigen website zeer enthousiast over de geboorte van zijn zoon: "Ik wil met jullie het belangrijkste en meest emotionele moment uit mijn leven delen: de geboorte van mijn zoon"

Kritische TV-presentator krijgt het zwaar te verduren
Piers Morgan, de opvolger van Larry King bij CNN, heeft zijn kritiek op de Britse cricketploeg met een aantal flinke blauwe plekken moeten bekopen. Morgan was op Twitter niet mals voor zijn landgenoten die tijdens The Ashes van de mat werden geveegd door Australië. De Australische werper Brett Lee daagde Morgan daarop uit om te komen laten zien dat hij het beter kon.

De presentator pakte de handschoen op en ging het duel met legendarische fast bowler Lee aan. De werper staat bekend om zijn snelle worpen, de bal kan een snelheid van maar liefst 140 kilometer per uur bereiken. Blijkbaar wilde Lee iets rechtzetten voor zijn Britse collega cricketers. Want van de zes ballen die hij bowlde ging er slecht één daadwerkelijk richting de wickets, de andere vijf ballen leken puur gericht op het lichaam van Piers Morgan. Hij zal dan ook nog dagen last gehad hebben van de blauwe plekken die de harde ballen aangericht hebben. Het Australische publiek kon de actie van Morgan wel waarderen en scandeerde massaal zijn naam.


Piers Morgan heeft het zwaar met de ballen van Brett Lee (Bron: YouTube)

Fernanda Lima biedt excuses aan voor sexy jurkje
Een maand geleden schreven we hier al dat de fans van de Fernanda Lima, presentatrice van de WK-loting, hun hart op konden halen omdat ze ook de Gouden Bal-uitreiking zal gaan presenteren. We moeten echter wel waarschuwen dat ze dat waarschijnlijk heel wat kuiser gekleed zal gaan doen. Waar ze bij WK-loting nog verscheen in een jurkje dat weinig aan de verbeelding over liet zal dat volgende week wel anders zijn.

De Braziliaanse kreeg namelijk niet alleen lof voor haar verschijning, vanuit diverse landen was er namelijk ook kritiek. Volgens de Daily Mail zou Iran de uitzending van de loting zelfs gestaakt hebben omdat Lima er te sexy uitzag. De presentatrice heeft inmiddels zelfs haar excuses aangeboden. "Ik bied mijn excuses aan voor wat er is gebeurd. Het is nooit mijn bedoeling geweest om een land, cultuur of persoon te beledigen, of om voor controverse te zorgen."

"Ik heb geleerd van deze ervaring en zal daarom erg voorzichtig zijn bij de keuze voor mijn jurk voor de uitreiking van de Gouden Bal, zodat iedereen kan kijken," aldus Lima. De Gouden Bal wordt aanstaande maandag uitgereikt.

Fernanda Lima tijdens de WK-loting (Foto: Pro Shots)
Fernanda Lima tijdens de WK-loting (Foto: Pro Shots)

Kerstkindje voor Hoogerland
Johnny Hoogerland en zijn vriendin Gerda zijn tijdens de kerstdagen vader en moeder geworden. Dochter Saar kwam Eerste Kerstdag ter wereld. Hoogerland was in de zevende hemel met zijn dochter. "Het mooiste geschenk ooit", aldus de wielrenner.

McIlroy en Wozniacki gaan trouwen
Het sportdroompaar Rory McIlroy en Caroline Wozniacki gaan trouwen. Tijdens de jaarwisseling zag McIlroy zijn kans schoon om op de knieën te gaan voor de Deense tennisster. De twee kennen elkaar sinds de zomer van 2011 en een paar maanden later maakten ze hun relatie wereldkundig. Enkele maanden geleden deden geruchten de ronde dat de relatie gestrand zou zijn, maar het mag duidelijk zijn dat daar dus geen sprake van was. Op Twitter deelde Wozniacki vol trots de ring die ze van de golfer McIlroy kreeg.

Voormalig Duits international komt uit de kast
Thomas Hitzlsperger, oud-speler van ondermeer VfB Stutgart, Lazio Roma en Aston Villa, is deze week publiekelijk voor zijn homoseksualiteit uitgekomen. De voormalig international die 52 interlands voor Die Mannschaft speelde, deed zijn bekentenis in Die Zeit. "Ik heb er lang mee geworsteld, maar in de afgelopen jaren kreeg ik het gevoel dat ik liever met een man samenleefde", aldus de Duitser. Volgens Hitzlsperger wordt homoseskualiteit in de voetbalwereld gewoon genegeerd. De 31-jarige oud-voetballer hoopt met zijn verhaal een discussie op gang te brengen in de sportwereld.

Usain Bolt met zijn familie in de reclame
Ben je altijd al benieuwd geweest hoe de hele familie Bolt eruit ziet? Dan moet je nieuwste reclame van Virgin Media bekijken. Daarin acteren alle leden van de familie van Usain Bolt. En dat het één familie is, is goed te zien aangezien ze allemaal erg op de sprinter lijken......

De familie Bolt in de reclame van Virgin Media (Bron: YouTube)