[Roddelcorner] De seksafspraakjes van Maher & de villa van Wüst

Elke week gaan we hier op FOK!sport het roddel- en randnieuws samenbrengen in één bericht. De grappige voorvallen, opmerkelijke nieuwtjes en de beste roddels kan je in deze berichten vinden. Elke woensdag vatten we het leukste randnieuws voor jullie samen.

Wüst koopt luxe villa
Schaatsster Ireen Wüst gaat verhuizen. Ze heeft voor dik een half miljoen euro een villa in Heerenveen gekocht, zo valt te lezen op bekendeburen.nl. Op die site is een uitgebreid overzicht van foto's van het huis te zien. Het nieuwe optrekje van de olympisch kampioene heeft een woonoppervlakte van 270 vierkante meter. Opvallend detail is dat Wüst het huis contant betaald heeft, er rust namelijk geen hypotheek op het huis.

Ryan Donk krijgt een rijverbod
Voetballer Ryan Donk heeft van de Belgische rechtbank een rijverbod van drie maanden gekregen. De voetballer was namelijk betrapt toen hij op zijn motor met 180 kilometer per uur over de snelweg flitste. De Nederlander had destijds ook nog eens geen papieren bij zich, die lagen namelijk nog in de rechtbank van Utrecht. Naast de rijontzegging moet Donk ook nog een boete van 2.100 euro betalen.

Het was niet de eerste keer dat Donk door de Belgische politie gepakt werd. Eerder moest hij al voor de rechter verschijnen na een snelheidsovertreding in de Mercedes van zijn werkgever destijds, Club Brugge. Het rijverbod heeft geen grote gevolgen voor de Nederlander want hij speelt inmiddels in Turkije voor Kasımpaşa.

Basketballers gefopt door mascotte
Ze lijken altijd zo lief en knuffelig die mascottes van sportclubs. Maar de mascotte van de Houston Rockets blijkt heel wat minder onschuldig te zijn. Clutch, zoals de grote opblaasbare mascotte van de basketbalclub heet, stond braaf doodstil in de hal waar de spelers passeerden op weg naar de training. Na de training bleek echter de ware aard van Clutch. Elke speler die weer door de gang passeerde joeg hij de stuipen op het lijf. Vrijwel alle spelers schrokken enorm. Gelukkig konden ze er allemaal om lachen.


Clutch jaagt de speler de stuipen op het lijf (Bron: YouTube)

Mark van Bommel als rapper
Vorige week begon Mark van Bommel aan een nieuw deel van zijn voetballeven. Afgelopen donderdag startte de ex-voetballer met zijn stage bij de B1 van PSV. De jonge talenten wilden Van Bommel een warm welkom geven en hebben hem op zijn eerste werkdag een workshop rappen gegeven. Wat het resultaat van deze sessie was, is nog onbekend, maar we hopen er snel meer van te horen.

De rackets van Del Potro zijn bijna op
Juan Martin del Potro hoeft weinig rackets meer mee te dragen, hij heeft er namelijk nog maar twee. Dat is meteen ook het probleem, hij moet er nu enorm zuinig op zijn. Del Potro speelt met een type racket dat niet meer gemaakt wordt door zijn sponsor. In 2009 won de tennisser de US Open en sindsdien weigert hij over te stappen op een nieuw type racket. Nu hij er nog maar twee heeft begint de tijd toch te dringen voor een nieuw model.

"Ik was dichtbij om nieuwen aan te schaffen, maar het voelt nog niet honderd procent", aldus de Argentijn. "Voor een tennisser is het niet makkelijk van racket te veranderen. Als ik er niet volledig achter sta, dan doe ik het niet. Een racket is voor een tennisser het belangrijkste wat er is", vervolgt de tennisser die zich blijkbaar nog weinig zorgen maakt over zijn beperkte voorraad rackets.

Het FIFA-gala, gelukkig hebben we de foto's nog
Naast de prijzen die er te winnen waren ging het bij het FIFA-gala natuurlijk om zien en gezien worden. Voetballers pronken nu eenmaal graag met hun vrouwen en die dames deden natuurlijk hun uiterste best om er op hun mooist uit te zien. En natuurlijk was er ook nog Fernanda Lima, de presentatrice van de WK-loting verscheen zoals we eerder al schreven een stuk kuiser gekleed dan tijdens de loting een maand geleden.

Gouden Bal-winnaar Cristiano Ronaldo met zijn vriendin Irina Shayk (Foto: Pro Shots)
Gouden Bal-winnaar Cristiano Ronaldo met zijn vriendin Irina Shayk (Foto: Pro Shots)

Lionel Messi verscheen in een opvallend rood pak met zijn vriendin Antonella Roccuzzo aan zijn zijde (Foto: Pro Shots)
Lionel Messi verscheen in een opvallend rood pak met zijn vriendin Antonella Roccuzzo aan zijn zijde (Foto: Pro Shots)

Presentatoren Ruud Gullit en Fernanda Lima, die deze keer een stuk kuiser gekleed ging dan tijdens de WK-loting (Foto: Pro Shots)
Presentatoren Ruud Gullit en Fernanda Lima, die deze keer een stuk kuiser gekleed ging dan tijdens de WK-loting (Foto: Pro Shots)


Balentien in de bak
De politie in Miami heeft de Nederlandse honkballer Wladimir Balentien gearresteerd. Balentien is meegenomen op verdenking van huiselijk geweld. De honkballer verschafte zich afgelopen weekeinde volgens de politie toegang tot het huis van zijn vrouw en kreeg het daar met haar aan de stok, aldus Novum.

Balentien zou via een keukenraam het huis van zijn vrouw, met wie hij in scheiding ligt, in Miami zijn binnengedrongen. Hij trok haar aan de arm, volgde haar een slaapkamer in en sloot de deur, zo meldde de politie. Het dochtertje van 2 zou ook aanwezig zijn geweest.

De 29-jarige honkballer verbrak vorig jaar nog een record in Japan door zestig homeruns in een seizoen te slaan. Balentien speelde eerder in de Verenigde Staten voor Seattle Mariners en Cincinnati Reds. Hij was tijdens de Olympische Spelen in 2004 en het WK van vorig jaar actief voor het Nederlands team.

Jessica Ennis-Hill zwanger
De Britse zevenkampster Jessica Ennis-Hill is zwanger. De olympisch kampioen van Londen 2012 heeft dat vorige week bekendgemaakt. Door haar zwangerschap kan ze niet deelnemen aan de Gemenebest Spelen in juli in Glasgow. Maar dat deert de atlete niet, ze kijkt al vooruit. "Ik heb geweldig nieuws. We verwachten ons eerste kind. Het heeft mijn plannen voor 2014 wel door de war gegooid. Maar ik heb er een paar weken over kunnen nadenken. Als onze baby er is, ga ik zeker door als fulltime-atlete. Ik wil een tweede gouden medaille bij de Spelen in Rio", aldus Ennis-Hill.

Maher heeft stiekeme seksafspraakjes
PSV-speler Adam Maher heeft volgens het tijdschrift Weekend regelmatig seksafspraakjes. Eén van de vrienden van Maher legt werkwijze van de aanvaller uit: "Via Facebook maakt Adam in het geheim afspraakjes met vrouwen door heel Nederland. Soms komen ze van heinde en verre naar een afgelegen parkeerplaats voor een snelle ontmoeting met de beroemde voetballer van het Nederlands Elftal."

Maher's vriendin, de 20-jarige Melanie uit Hilversum, zou volgens diezelfde vriend nergens van op de hoogte zijn. "Zij weet waarschijnlijk niets van zijn geheime afspraakjes met andere vrouwen." Weekend zou het verhaal in de komende editie willen onderbouwen met enkele foto's. Maher leert zo zijn echte vrienden wel kennen...... Een woordvoerder van PSV heeft inmiddels gereageerd op het nieuws van Weekend: "PSV en Maher hebben kennisgenomen van de aankondiging van Weekend om de foto te publiceren. Zowel Maher als PSV voelen geen behoefte om op vragen te reageren."

Adam Maher tijdens het trainingskamp van PSV op Gran Canaria (Foto: Pro Shots)
Adam Maher tijdens het trainingskamp van PSV op Gran Canaria (Foto: Pro Shots)