[Serie A] Inter pakt ook geen punten bij Genoa

Internazionale heeft zondag verloren in de Serie A. De ploeg van trainer Walter Mazarri ging met 1-0 onderuit bij Genoa. Luca Antonelli maakte in de 83e minuut het enige doelpunt, waardoor Inter blijft steken op de vijfde plaats met 32 punten. Genoa staat negende met 26 punten. Inter bleef voor het derde competitieduel op rij zonder zege.

Ook Napoli wist niet te winnen. De Napolitanen speelden met 2-2 gelijk bij Bologna. De thuisploeg was via Rolando Bianchi op voorsprong gekomen, maar vervolgens draaiden Gonzalo Higuain en Jose Callejon de rollen om. Na een rode kaart voor Panagiotis Kone leek het duel beslist, maar met zijn tweede van de middag sleepte Bianchi een punt uit het vuur voor Bologna.

Napoli raakt daardoor verder achterop bij Juventus en AS Roma. De club heeft 53 punten, twaalf minder dan de koploper uit Turijn. Bologna klimt naar de zeventiende plaats met zeventien punten, maar is nog allerminst uit de zorgen.

Alessandro Matri toonde direct zijn waarde bij zijn debuut voor Fiorentina. De van AC Milan gehuurde aanvaller scoorde twee keer tijdens de 3-0 zege op Catania. Matias Fernandez opende de score voor de bezoekers, die vierde staan met veertig punten. Lazio knokte zich naar een 3-2 zege op Udinese. De winnende treffer van Hernanes viel pas in blessuretijd.