'Koeman gaat verlengen bij Feyenoord'

Feyenoord en Ronald Koeman gaan naar alle waarschijnlijkheid langer met elkaar door. Beide partijen zien geen reden om de huidige verbintenis niet te verlengen. Volgens Voetbal International is één gesprek waarschijnlijk voldoende om Koeman langer in Rotterdam te houden. Feyenoord heeft de intentie om het contract van de trainer met een seizoen te verlengen.

Volgens het weekblad gaan beide partijen begin februari met elkaar om de tafel. Technisch directeur Martin van Geel en Koeman zullen er snel uit zijn. Van Geel ziet immers geen struikelblokken en ook Guido Albers, zaakwaarnemer van Koeman, verwacht geen problemen omtrent de onderhandelingen. De agent van Koeman noemt de relatie tussen de club en trainer 'top' en de samenwerking 'zoals die moet zijn.

Van Geel heeft lovende woorden over voor de 50-jarige trainer van Feyenoord. "Hij heeft het hier de afgelopen tweeënhalf jaar fantastisch gedaan", aldus de technisch directeur. "We zijn tweede geworden, derde geworden en doen nu volop mee om de prijzen. De wederopstanding van Feyenoord is grotendeels aan hem te danken. Een trainer is toch de belangrijkste man binnen een voetbalclub."

Koeman hoopte Louis van Gaal op te volgen als bondscoach. Nu de KNVB voor Guus Hididnk heeft gekozen is de weg naar een langer verblijf in De Kuip vrij.