Müller gevleid door interesse: "Maar blijf bij Bayern"

De fans van Bayern München kunnen opgelucht ademhalen. Thomas Müller voelt weinig voor een transfer naar Real Madrid. De 24-jarige aanvaller wordt al geruime tijd met een overstap naar de Spaanse grootmacht in verband gebracht.

Tijdens transferperiodes zwelt de geruchtenstroom aan, zo weet ook de Duits international zelf. Naar eigen zeggen is Müller niet van plan om Beieren in te ruilen voor Madrid. In Zuid-Duitsland heeft hij nog een contract tot medio 2017, en die verbintenis is hij aangegaan met de intentie om uit te dienen.

"Real Madrid? Er is de voorbije weken, maanden, en zelfs jaren veel gespeculeerd over mijn toekomst. Maar we hebben allemaal kunnen zien waartoe dat geleid heeft", vertelde hij AZ, doelend op het feit dat hij nog steeds voor Bayern speelt.

Wel geeft Müller toe dat hij gevleid is door de vermeende belangstelling van topclubs uit het buitenland. "Het is zeker geen slecht gevoel als je met bepaalde buitenlandse clubs in verband wordt gebracht. Maar op dit moment is er absoluut geen reden om Bayern in te ruilen voor een andere club."

Het jeugdexponent van de Bayern-opleiding is bezig aan het meest productieve seizoen van zijn loopbaan. Tijdens zestien competitiewedstrijden kwam hij tot zeven doelpunten.